electro_boy
03/06/2006, 17:16
Много обичaм да ходя по клубове и дискотеки на най-различни хаус и техно партита, понякога и ретро. Човек на тия места е хубаво да бъде доста наточен по отношение на облеклото. С една дума - да бъде по-фешън! сега, лятото, когато времето е по-топло има много възможности за експериментиране с дрехите. Е я си кажете кой как ходи на парти!
Tzvetelin
06/06/2006, 12:37
Аз ходя с възможно най-леки дрешки,за да мога да танцувам повече.По възможност някаква тъмна тениска и хубав панталон.Едни слънчеви очила също са супер,за да предпазват очите от многото лазери.
electro_boy
11/06/2006, 09:00
за слънчевите очила си е напълно ясно - и аз винаги ги взимам със себе си. Много ме кефят големите такива.
Надолу съм най-често с тези мидерните панталони - имам едни бели, които най-много ги харесвам и най-често го слагам.
Нагоре съм с теникса без ръкави или по-простичко казано с потник, ама не от селските а от тея готините.
Анонимен_Nick_*
18/06/2006, 14:29
С обувки, удобни за танци! Иначе - според настроението.
Мисля, че у нас дрес-кода в клубовете няма задължителен характер.
Shonned
10/07/2006, 10:41
Ако не ти идват отвътре тия работи с обличането и то по-екстравагантното като за клуб, няма кой да ти помогне. Ако търсиш готови "модели за подръжание" ще заприличаш на всичките клонинги, които се размотават насам натам. Аз лично не ги рзпознавам, всичките са ми еднакви.
А за който няма въображение, може да почерпи свежи идеи от сайтовете на световноизвестните марки. Малко ровичкане в и-нет и някой друг лев, както и добър вкус разбира се и ще се обзаведе доста добре.
извинявай ама това със слънчевите очила си е голяма глупост.
Първо могат да те сметнат за наркоман, защото повечето такива, които ходят по хаус партита с очила са си опитали от това-онова.И второ, повечето хора го смятат за един вид хм, как да го кажа, чупене на стойки.Много жени като видят мъж със слънчеви очила в тази тъмница, кат дискотека примерно, колкото и лазери да има(както казваш ти)никоя не го приема на сериозно.Говоря ти за жена, не за момиченца.Надявам се, не ти се струвам прекалено нападателна и искрено пак се надявам да не ми се обидиш, но ти го казвам като жена, защото ето точно това изглежда по-селско от селските потници за които ти споменаваш.
forest_fairy
25/07/2006, 16:07
Мен пък много ме радват тези дето се правят на интересни. Естествено, че не ги приемам на сериозно, но пък така се гордеят от "имиджа". Едни такива направени с гел, с тъмни очила, страшна работа!
Цитат(may4ka @ 11/07/2006, 15:58)

Първо могат да те сметнат за наркоман, защото повечето такива, които ходят по хаус партита с очила са си опитали от това-онова.И второ, повечето хора го смятат за един вид хм, как да го кажа, чупене на стойки.Много жени като видят мъж със слънчеви очила в тази тъмница, кат дискотека примерно, колкото и лазери да има(както казваш ти)никоя не го приема на сериозно.Говоря ти за жена, не за момиченца.Надявам се, не ти се струвам прекалено нападателна и искрено пак се надявам да не ми се обидиш, но ти го казвам като жена, защото ето точно това изглежда по-селско от селските потници за които ти споменаваш.
charmina
24/08/2006, 13:27
Винаги с възможно най-удобните обувки ( е да изглеждат малко от малко представителни и елегантни) и най-често с дънки и по-интересна блуза - наблягам на блузите или топовете.
svetli4ka
24/08/2006, 21:38
Цитат(may4ka @ 11/07/2006, 15:58)

[font=Arial Black][size=1] mai4ka в кой век живееш без очила не се излиза никаде особено на клуб и дори не е нужно да си наркоман това си е моден аксесоар доста отдавна аааа пичовете с очилата са си много модни да знаеш
natasha_claus
08/12/2006, 11:20
Цитат(may4ka @ 11/07/2006, 14:58)

на дискотека не се ли ходи да се забавляваш
Да не сме в някакъв клуб за запознанства( или по-тоно за някакви сериозни връзки

)
Ходя само с кинти...и с охрана

Ше ме изядат,пък като знам ква съм ше се сям
islavcheva1984
25/01/2007, 17:21
Ако се чувстваш ок значи и дрехата си е свършила работата

За модата по клубовете, която трябва да следваш - виж Вероника от totally erected.
Последно четох за нея в някъв нов сайт -www.viewsofia.com
Най-модерни са якета (за момчетата) и потничета (за момичетата) от PVC във всякакви бляскави цветове. И металиците са убийствени. Аз имам такова яке хем електриково, хем металик. Супер е цвета.
Това е олекотена версия на форума. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.